Kontakt os i dag

Lilleskoven

Opholdsstedet Lilleskoven

Lilleskoven er som navnet antyder det mindste af vores 4 afdelinger. På Lilleskoven er der 8 pladser fordelt i en aldersgruppen 12-22 år. Vi er godkendt til §43 jf. barnets lov, samt muligheden for ungestøtte indtil det 23 år.

Lilleskoven er beliggende i Bred 15 km fra Odense. Med Bred station tæt på, er der fine muligheder for at de unge kan transportere sig nemt til og fra hjem, skole eller fritidsaktiviteter.

Lilleskoven er et ældre hus, med 8 fine lyse værelser, stort køkken/alrum, en stor stue med sofa til alle mand samt et aktivitetsrum med pool, bordtennis og computere. Der er på matriklen også styrketræningsrum, krearum, værksted og en ny pavillion med samtale/behandlingsrum.

Lilleskoven er omringet af en stor have med trampolin og egen fiskesø og skov. Så alt i alt byder Lilleskoven på uendelig mange muligheder for aktivitet og fællesskab på en af de mange terrasser.

Der arbejdes altid ud fra en individuel plan, således individuelle mål, ønsker og tiltag kan tilgodeses. Lilleskoven fungerer dog som et fællesskab og der vil være aktiviteter og ugentlige gøremål der foregår i fælles rammer.

Kontakt Lilleskoven

Skovvej 5, Bred
5692 Vissenbjerg

Afdelingsleder Henning Dein: (+45) 31 35 94 13 eller henning@storskoven.com

Vagttelefon: (+45) 42 13 15 87