Lilleskoven

Opholdsstedet Lilleskoven

På Lilleskoven er vi altid klar til at modtage unge mennesker som har brug for tydelig rammesætning, genkendelighed og autentiske voksne omkring sig. Lilleskoven modtager unge i §66 i alderen fra 12-18(22).

Lilleskoven er beliggende i Bred 15km fra Odense. Lilleskoven er et stort ældre hus, med plads til 8 beboere. Der er på området en stor fiskesø, hvor der i de lune perioder kan bruges timer på fiskeri.

Vi tror på at relation og motivation er nøglebegreber i en pædagogisk behandling, men husker samtidig at glæde, sjov og et kærligt skub nødvendigvis også må være en del af hverdagen. Velkommen til Lilleskoven!

Boenheden

En positiv tone i det daglige er væsentligt og vi forsøger at fastholde detaljer, der indgyder til en positiv tilgang; duft af hjemmebag, god mad, blomster i vindueskarmen, orden på fællesarealer m.v.

De unge bor på store lyse eneværelser med egen lås, hvor der er plads til at indrette som man vil – en stor seng, stort fjernsyn eller store højttalere. Vi har gode fællesarealer med rum til bordtennis, pool, trommer m.v.

Individuelle behov

Vi gør meget ud af, at fritiden også dækkes efter individuelle behov og ønsker, Vi forsøger så vidt det er muligt at benytte os af lokalforankrede tilbud, men vi tilbyder ligeledes diverse aktiviteter på matriklen, som f.eks pool, gaming, fitness og fiskeri.

Der arbejdes altid ud fra en individuel plan, således individuelle mål, ønsker og tiltag kan tilgodeses. Lilleskoven fungerer dog som et fællesskab og der vil være aktiviteter og ugentlige gøremål der foregår i fælles rammer.