Kontakt os i dag

Om os

”Relationer er det vigtigste, vi har. Nærvær er det vigtigste, vi kan give.”

At blive anbragt er en stor forandring i et barns eller ungs liv. I Danmark sker det næsten 14.000 gange om året, hvilket svarer til cirka 1% af alle børn og unge her i landet. De fleste kommer i plejefamilier, mens resten bliver placeret på børne- og ungdomshjem. Det er et stort ansvar for samfundet og særligt for os, der arbejder med disse børn og unge. Vi har valgt at dedikere en del af vores liv til at støtte dem, der er i en af livets mest sårbare situationer – at miste deres hjem.

Kan vi nogensinde erstatte det, som mangler fra deres biologiske forældre? Sandsynligvis ikke. Men vi kan give dem vores bedste. I over 20 år har Den Selvejende Institution Storskoven været hjem for anbragte børn og unge. Vi tror på, at ved at skabe et ægte hjem med de unges eget præg og medbestemmelse, ægte interesse, omsorg og nærvær, skaber vi de bedste betingelser for tryghed og stabilitet. På Storskoven opbygger vi sunde og værdifulde relationer, først og fremmest mellem barnet/den unge og de voksne, men også mellem de unge og andre i deres liv.

Vi stræber efter at være pålidelige og omsorgsfulde voksne, der kan hjælpe barnet/den unge med at skabe et godt liv og nå deres mål. Vi tror på dem, ser deres potentiale og støtter dem gennem relationer, samtaler og opbakning. Vi håber at plante frø, der vil bære frugt i fremtiden.